Tájékoztató a MAG Zrt. feladatainak átadásáról

A MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. a 96/2014. (III.25.) Korm. rendelet alapján 2014. április 15. napjával az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 9/A. alcím rendelkezései mentén megszűnik.

Közlemény a Gazdaságfejlesztési Operatív Program levelezésről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Gazdaságfejlesztési Operatív Programhoz (GOP) kapcsolódó postai leveleket az alábbi címre szükséges küldeni, személyesen pedig az Ügyfélszolgálatunkra van lehetőség behozni:

Postacím: 1539 Budapest, Postafiók 684.

Ügyfélszolgálat címe: 1139 Budapest, Váci út 83. (CenterPoint 2 irodaház fszt.)

Ügyfélszolgálat ünnepi nyitvatartása

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2014. április 21-én hétfőn a GOP-os Telefonos és Személyes Ügyfélszolgálatunk zárva tart.
2014. április 22-én kedden szokásos munkarendben várjuk Önöket.

Üdvözlettel:
GFP Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat - Nyitva tartás változás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2014. április 15-én kedden Telefonos és Személyes Ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt zárva tart. Megértésüket és szíves türelmüket köszönjük.

Gyakran ismételt kérdések a fenntartási időszakban

A Gyakran ismételt kérdések (GYIK) a fenntartási időszakban c. dokumentumok aktualizálásra kerültek. 

TÖBB MINT 20 000 LÁTOGATÓ AZ IDEI UNIÓS FEJLESZTÉSEK NYÍLT NAPJA PROGRAMSOROZATON

Több mint 20 ezren látogattak el országszerte az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja elnevezésű programsorozat keretében megtekinthető kulturális, szabadidős és tudományos beruházások helyszíneire. A 2013-ban elindított nyílt napnak köszönhetően harmadik alkalommal, országszerte több mint 50 helyszínen várták az érdeklődőket.

Megjelent a Monitoring és Helyszíni Ellenőrzési Tájékozató a GOP-2012-1.1.1/B pályázati konstrukcióhoz

A GOP-2012-1.1.1/B számú konstrukcióhoz, a „Pán-európai kutatási együttműködés támogatása” című pályázathoz elérhető és letölthető a Monitoring és Helyszíni Ellenőrzési Tájékoztató, amelynek célja, hogy az időszakos és záró beszámolók, kifizetési igénylések benyújtásával, a fenntartási időszakkal és a közbeszerzési eljárással összefüggő, valamint a helyszíni ellenőrzésekkel kapcsolatban segítséget nyújtson a Kedvezményezett részére.

Megjelent a GOP-2011-2.1.1/M (KMOP-2011-1.2.1/M) pályázati konstrukcióhoz tartozó Monitoring és Helyszíni Ellenőrzési Tájékozató módosítása

Módosult a GOP-2011-2.1.1/M (KMOP-2011-1.2.1/M) számú konstrukcióhoz, a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázathoz tartozó Monitoring és Helyszíni Ellenőrzési Tájékoztató, amelynek célja, hogy az időszakos és záró beszámolók, kifizetési igénylések benyújtásával, a fenntartási időszakkal és a közbeszerzési eljárással összefüggő, valamint a helyszíni ellenőrzésekkel kapcsolatban segítséget nyújtson a Kedvezményezett részére.

TÉT_13_IL második forduló kitöltő program

Megjelent a TÉT_13_IL második fordulójának benyújtásához szükséges projekt adatlap (kitöltő program).

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium látja el a Kutatási és Technológia Innovációs Alap kezelését

Magyarország 2014. évi központi költségvetését megalapozó egyes törvények módosításáról szóló 2013. évi CCIII. törvény alapján 2014. január 01-i hatállyal a Nemzetgazdasági Miniszter rendelkezik a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap (Továbbiakban KTIA) felett.

Széchenyi 2020Befektetés a jövőbe