Technikai módosítás történt az ELI lézer kutatóközpont megvalósítása (ELI-ALPS) nagyprojekt, 2. fázis című felhívásban

Technikai jellegű módosítás történt az „ELI lézer kutatóközpont megvalósítása (ELI-ALPS) nagyprojekt, 2. fázis” című (GINOP-2.3.6-15 kódszámú) felhívásban.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 36.083 millió forint.
A támogatási kérelmek benyújtása 2015. május 15-től 2015. december 31-ig lehetséges.

Kapcsolódó dokumentumtárak

Tájékoztatás a Telefonos és Személyes Ügyfélszolgálat zárva tartásáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015.04.06-án Húsvét hétfőn Telefonos és Személyes Ügyfélszolgálatunk zárva tart.

2015.04.07-én kedden a megszokott nyitva tartás szerint fogadjuk megkereséseiket.

Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

Üdvözlettel:

GFP Ügyfélszolgálata

Megjelent az ELI lézer kutatóközpont megvalósítása (ELI-ALPS) nagyprojekt, 2. fázis című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „ELI lézer kutatóközpont megvalósítása (ELI-ALPS) nagyprojekt, 2. fázis” című (GINOP-2.3.6-15 kódszámú) felhívás.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 34,58 milliárd forint.
Jelen felhívásra az ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság nyújthat be támogatási kérelmet.
A támogatási kérelmek benyújtása 2015. április 30-tól 2015. június 1-ig lehetséges.

Új rendszerben történik a költségvetési támogatások adatainak kezelése

A támogatásból megvalósuló fejlesztések központi monitoringjáról és nyilvántartásáról szóló 60/2014. (III. 6.) Korm. rendelet előírja, hogy a költségvetési támogatások adatainak kezelése a jövőben a FAIR elnevezésű Fejlesztéspolitikai Adatbázis és Informatikai Rendszerben történik.

A rendszer által kezelt fejlesztési célú költségvetési előirányzatokat közleményben kell megjelentetni a www.szechenyi2020.hu oldalon.
A csatolt lista tartalmazza azokat az előirányzatokat, amelyekkel kapcsolatos adatkezelés a FAIR feladata lesz.

Megjelent a 2014-2020-as fejlesztési időszak első felhívásaihoz kapcsolódó konzorciumi megállapodás minta támogatásban részesített projekt megvalósítására

A 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet szerint elkészült a 2014-2020-as fejlesztési időszak első felhívásaihoz kapcsolódó konzorciumi megállapodás minta támogatásban részesített projekt megvalósítására.

.

Kapcsolódó dokumentumtárak

Tájékoztatás a Telefonos és Személyes Ügyfélszolgálat zárva tartásáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015. március 27-én (pénteken) a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok személyes és telefonos ügyfélszolgálata ZÁRVA TART.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Üdvözlettel:

GFP Ügyfélszolgálata

A közvetítőknek szóló Új Széchenyi Hitel Programok pályázati felhívásának lezárása

Az „Új Széchenyi Hitel Programok” című (GOP-2007-4-.1/13 kódszámú) pénzügyi közvetítők részére kiírt pályázati felhívást 2015. április 1-jei hatállyal lezárjuk.

A 2015. március 31-én 24 óráig postára adott pályázatok kerülnek befogadásra.

Kapcsolódó dokumentumtárak

Adatszolgáltatás kérés a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében támogatott projektgazdákhoz

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az idei év egyik magas prioritásának tekintjük a 2007-2013-as ciklus eredményes zárását. A Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében támogatott beruházásokat fizikailag és pénzügyi szempontból is be kell fejezni ahhoz, hogy a támogatás uniós forrásból lehívható legyen.

A brókerbotrány miatt nem kerülhetnek veszélybe EU-s fejlesztések

Azok a pályázók, akik a brókerbotrányban érintett pénzintézetekre vonatkozó korlátozások miatt nem képesek tartani a támogatási szerződésben rögzített határidőket, vagy akár a velük szerződő felek számláját nem tudják kiegyenlíteni, akár szállítói finanszírozás esetén az önrészt nem tudják kifizetni haladéktalanul jelezzék ezt az érintett irányító hatóság felé.

Széchenyi 2020Befektetés a jövőbe