Elkészült a tájékoztató táblák elkészítését támogató grafikai program

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Széchenyi 2020 Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei útmutató és arculati kézikönyv „KTK 2020” című dokumentumban előírt tájékoztató táblák elkészítését támogató grafikai program elkészült.

Kedvezményezettjeink mostantól öt egyszerű lépésben, az arculati előírásoknak megfelelően, nyomdai leadási minőségben készíthetik el a kommunikációs kötelezettségeik részét képező „A”, „B” és „C” típusú tájékoztató-, valamint „D” típusú emlékeztető táblát.

Tájékoztatás a Telefonos és Személyes Ügyfélszolgálat zárva tartásáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2014. október 23-án és 24-én a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok személyes és telefonos ügyfélfogadása a Nemzeti Ünnepre való tekintettel szünetel. Az október 18-i szombati áthelyezett munkanapon kérdéseikkel telefonos és személyes  ügyfélszolgálatunkhoz pénteki munkarend szerint 09:00-13:30 között fordulhatnak.  A hét többi munkanapján normál nyitva tartás szerint fogadjuk megkereséseiket. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Üdvözlettel:

GFP Ügyfélszolgálata

Tájékoztatás a Telefonos és Személyes Ügyfélszolgálat zárva tartásáról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2014.10.15-én Személyes és Telefonos Ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt 13:00-ig tart nyitva.

2014.10.16-án a megszokott nyitva tartási időben, 9:00-tól 16.00-ig várjuk kedves Ügyfeleinket.

Megértését köszönjük!

Üdvözlettel:

GFP Ügyfélszolgálata

Megjelentek a 2014-2020-as fejlesztési időszak első felhívásai

2014. szeptember 11-én Magyarország kormánya aláírta a következő 7 évre szóló Partnerségi Megállapodást az Európai Bizottsággal, és ezzel formálisan kezdetét vette az új, 2014-20-as fejlesztési időszak. Az új periódus nyitányaként október 10-én kilenc új kiírás jelent meg 116,5 milliárd forintos támogatási keretösszeggel.

A részletek itt olvashatók.

Kapcsolódó dokumentumtárak

Óriási siker: székesfehérvári klaszter Európa legjobbjai között

Silver Label minősítést kapott az Innoskart klasztermenedzsment. Közép-Kelet-Európában elsőként kapott hazai klaszter Ezüst Minősítést az ESCA (Europeen Secreteriat for Cluster Analsysis) nemzetközi szervezettől.

A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap (KTIA) pályázatok ügyfélszolgálati elérhetősége megváltozott

A kormány tagjainak feladat és hatásköréről szóló 152/2014. (VI. 6.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) 4. § 8. pontja értelmében 2014. június 6-tól a KTIA feletti rendelkezési jog a Miniszterelnökséget vezető minisztert illeti. A Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően a KTIA átadás-átvétele több lépcsőben zajlik, melynek eredményeképpen módosultak a KTIA-hoz kapcsolódó információs csatornák elérhetőségei az alábbiak szerint:

A KTIA-val kapcsolatos hivatalos pályázati és egyéb információk webes elérhetősége:
ktia.kormany.hu

Tájékoztatás a Telefonos és Személyes Ügyfélszolgálat zárva tartásáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2014.08.20-án szerdán az Államalapítás Ünnepén Telefonos és Személyes Ügyfélszolgálatunk zárva tart.

2014.08.21-én csütörtökön a megszokott nyitva tartás szerint fogadjuk megkereséseiket.

Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

Üdvözlettel:

GFP Ügyfélszolgálata

Tájékoztató a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap (KTIA) pályázatok ügyfélszolgálati elérhetőségéről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 152/2014.(VI. 6.) Kormányrendelet. 4. § 8. pontja értelmében 2014. június 6-tól a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap (KTIA) feletti rendelkezési jog, és a közreműködői feladatok a Miniszterelnökséghez tartoznak.  Azonban a zökkenőmentes átállás érdekében a feladatok teljes átadásáig, az átmeneti időszakban továbbra is az alábbi elérhetőségeken fordulhatnak hozzánk:

Tel.: +36 40 200-617

Fax: +36 1 465-8503

Módosul a záró kifizetési igénylés benyújtásának határideje egyes GOP pályázati felhívások esetében

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) keretében 2013-ban és 2014-ben benyújtott egyes pályázatok esetében, a projektmegvalósítást megkönnyítendő, módosult a záró kifizetési igénylések végső határideje.

Az ÚSZT keretében megjelent, azon pályázati kiírások esetében, ahol a pénzügyi elszámolás (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje 2014. június 30., és a pályázónak a támogatást még 2013-ban ítélték meg, a fenti határidő 2014. december 31-re módosul.

Széchenyi 2020Befektetés a jövőbe